• Združene-žive-sile •

Pozdravljeni na spletišču Združenih živih sil. Pridružena živa-bitja sodelujemo z namenom, da z lastnim zgledom prispevamo k vzpostavitvi dostojnih življenjskih razmer za vse. Izhajamo iz razumevanja naravnega-zakona enosti in enakovrednosti ter temeljnih načel, najboljših za vso življenje:

Vsa živa-bitja smo del iste enosti in po vrednosti svojega življenja enako-vredna z vsem življenjem in naravo. Zato smo vsi enako odgovorni, da vsem in ne le sebi zagotovimo dostojno življenje, in da z lastnim zgledom preprečimo vse zlorabe in korupcije življenja. Kar je najboljše za vso življenje je najboljše za vsakega posameznika, kar v praksi živimo skozi zlato-načelo: Upoštevajmo in obravnavajmo druge tako, kot hočemo biti sami na njihovem mestu.

Postanimo sprememba, ki jo želimo videti v svetu: Naučimo se dajati vsem tako, kot si sami želimo zdravorazumsko prejemati.

Združeni in zedinjeni v zavedanju naravnega-zakona enosti in enakovrednosti in zlatega-načela se zavzemamo za neodtujljivo in nedotakljivo zagotovitev temeljnih človekovih svoboščin in pravic, kot so predstavljene v posnetku Fundacije enakovrednega življenja:

Živa-sila ego lomi.


: Živa-sila: Blaž: Cegnar. Vse pravice pridržane. Copy-right/Copy-claim.