Knjiga Moč samoodpuščanja: Izhod skozi matrico uma

Cena: 34,90 €

Brezplačna dostava!

Tehnični podatki: Druga, posodobljena izdaja v samozaložbi, svečan – februar 2020, v trdi vezavi 165 strani formata A5, vsebuje 30 poglavij s šestimi barvnimi slikami oz. diagrami. Vrednost: 1 gram 24-karatnega zlata ali 34,90 EUR. ISBN 978-961-290-615-3, CIP 059.923.2, COBISS.SI-ID 302643200.

OPIS: Ta vodnik do samospoznanja lastne moči načelnega samousmerjanja sem spisal na podlagi več kot 10 let izkušenj, ki sem jih pridobil s poglobljenim spoznavanjem in izpopolnjevanjem delovanja lastnega uma ali natančneje: miselno-čustvenega sistema. Slednjemu se vsi ljudje nevede podrejamo, dokler tega ne ozavestimo. Šele takrat se zbudimo iz hipnoze matrice uma, kar je predpogoj za svobodno življenje brez strahov in podrejanja drugim, ter posledično doseganje polnega življenjskega potenciala.

 

Vodnik vključuje preverjeno najučinkovitejše metode, s praktičnimi primeri, za ozaveščanje in preobrazbo odvečnih in škodljivih miselno-čustvenih vzorcev, navad in zablod. Knjigo priporočam vsakomur, ki želi razširiti svoje zavedanje ter izboljšati čustveno stanje in medsebojne odnose. Vključil sem samo tista spoznanja, za katera menim, da jih mora razumeti vsak, ker so bistvenega pomena za učinkovito življenje brez zablod in nepotrebnega trpljenja.

 

Če bi se lahko vrnil v preteklost in si kot otroku podaril samo eno stvar, bi si podaril to knjigo, ker bi mi prihranila nešteto zablod in trpljenja, ki sem si jih sam ustvaril zgolj zato, ker nisem razumel, kako deluje moj lasten um.

 

Knjiga je v trdi vezavi. Knjigo v mehki vezavi lahko naročite na tej spletni strani.

Vse pravice pridržane: Blaž: Cegnar. Copy-right/Copy-claim.